Diskografi

Diskografi

Team Me har etablert seg som et betydelig navn innen norsk indie pop, med flere kritikerroste album og EP-er. Her er en oversikt over deres diskografi, sammen med en gjennomgang av de viktigste albumene.

Diskografi / utgivelser

Album

  1. To the Treetops! (2011)
  2. Blind as Night (2014)
  3. Something in the Making (2022)
  4. Return to the Riverside (2023)

EP-er

  1. Team Me EP (2011)
  2. Female Lead (2012)

Gjennomgang av albumene

To the Treetops! (2011)

Team Me debuterte med To the Treetops! i oktober 2011, og albumet ble raskt hyllet av både kritikere og publikum. Det vant Spellemannprisen for beste popgruppe, og flere mente det var et av de beste debutalbumene noensinne utgitt av et norsk popband. Albumet inneholder sanger som «With My Hands Covering Both of My Eyes I Am Too Scared to Have a Look at You Now» og «Dear Sister», som begge fikk betydelig radiotid og oppmerksomhet internasjonalt. Bandet turnerte omfattende i både Europa og USA, og spilte på anerkjente festivaler som Roskilde og Latitude​.

Blind as Night (2014)

Deres andre studioalbum, Blind as Night, ble utgitt i 2014 og fortsatte suksessen fra debutalbumet. Albumet ble godt mottatt av kritikerne og inneholdt singler som «Kick & Curse» og «Man-Eating Machine». Dette albumet viste en mørkere og mer kompleks lyd, samtidig som det beholdt den fengende melodien som bandet er kjent for. Bandet gjennomførte også en omfattende turné for å promotere albumet før de annonserte sin oppløsning i slutten av 2015​​.

Something in the Making (2022)

Etter en periode med oppløsning, kom Team Me tilbake med albumet Something in the Making i mars 2022. Albumet ble lansert med singler som «Song for a Drummer» og «Just Another Sleepless Night in the Dark». Denne utgivelsen viste bandets evne til å fornye seg selv, samtidig som de beholdt sin karakteristiske lyd. Albumet ble møtt med positive anmeldelser og viste at bandet fortsatt hadde mye å tilby​.

Return to the Riverside (2023)

I 2023 utga Team Me sitt fjerde studioalbum, Return to the Riverside. Dette albumet fortsatte bandets reise med nye, spennende lyder og temaer. Singlene fra albumet, inkludert «The Future in Your Eyes», mottok god respons fra både fans og kritikere. Albumet markerte en moden fase i bandets karriere og viste deres evne til å utvikle seg musikalsk​.

Avslutning diskografi

Team Me har gjennom årene vist en bemerkelsesverdig evne til å tilpasse seg og utvikle sin lyd, samtidig som de har bevart sin unike identitet. Deres diskografi er en refleksjon av deres musikalske reise og dedikasjon til å levere kvalitetsmusikk til sine fans over hele verden. Med fire studioalbum og flere EP-er har de etablert seg som en kraft å regne med innen indie pop.

For de som liker både musikk og spill, kan Bitkingz Casino være en interessant side å sjekke ut.